Esports 02/08/2018

L'Atlètic Balears fa suar l'Albacete de Segona Divisió, tot i que perd 1-2

Els blanc-i-blaus donen la cara davant l'equip manxec, però paguen el fet d'haver jugat tres partits en sis dies

4 min
l'Atlètic Balears fa suar l'Albacete

PalmaManix Mandiola va apostar per un sistema 4-3-3, amb Carl a porteria, una línia defensiva formada per Expósito al lateral dret, Rubén González a l’esquerre (superats els seus problemes físics a l’abductor que li van impedir jugar contra l’Ejido i AFE ) i amb Vallori i Vega en els centrals. Posà tres homes al centre del camp, Villapalos, Rovirola i Fullana, i tres a dalt, Canario i Kike López, a les bandes, i Marcos de la Espada, a la punta d'atac, que està en ratxa després dels seus dos gols a l'AFE. No va poder disputar cap minut el davanter Adri Hernández, amb trencament del cinquè metatarsià del peu dret i que serà operat dimarts a Palma.

El partit va arrencar molt bé per a l’ATB. Equip sòlid en defensa i molt ferri també al centre del camp. Vallori i Vega s’entenien i el centre del camp es va fer amo dels primers vint minuts. Gràcies a una bona pressió, Canario va aprofitar la poca entesa entre la defensa manxega per robar la pilota i superar per baix el porter de l’Albacete al minut 15 de partit. És el segon gol del de Palència aquesta pretemporada, cosa que l'empata amb els pitxitxis Kike López i Marcos de la Espada, que sumen els mateixos gols.

Canario celebra el primer gol del partit

Al minut 30, Fullana tragué una falta lateral de centre xut i estigué a punt de sorprendre el porter Caro que envià la pilota a córner. Precisament d’aquest servei de córner arribaria una gran ocasió per a Kike López que enganxà un xut des de la frontal, que se'n va anar a fora per molt poc. Els darrers 10 minuts es va veure l’equip una mica cansat, en conseqüència l’Albacete dominà la possessió de la pilota. En una bona combinació, Alba superà la línia de pressió al centre del camp i acabà en una jugada d’atac amb gol de Lado, després d’una bona deixada de Zozulya.

Era el 32è de partit. En línies generals, Vallori va estar molt concentrat en una dura batalla en la primera part contra l’atacant. En l’últim compàs de la primera part, en el 42, novament un atac per l’esquerra acabà en un centre que rematà de volea al frontal impecable Lado. Amb l’1-2 s’arribaria al descans. Rubén, que no havia jugat encara a Múrcia per molèsties, va estar superb.

La segona part va començar amb dos canvis. Nuha i Biel Guasp varen entrar al camp en substitució de Rubén González i de Canario. El partit va baixar en intensitat, es va notar la calor i el cansament acumulat en els homes de Manix, que jugaven el seu tercer partit en només sis dies. A més, aquest ha estat el rival exigent de tota la pretemporada per la categoria en què competia. En el minut 60 de partit va entrar Hugo, en substitució de Marcos, i en el 73 Nacho, en lloc de Rovirola. També entrà al camp el jove i talentós centrecampista del planter, Pedro Ortiz, uns minuts abans i deixà detalls de qualitat. Un bon centre xut de falta de Jon, capità de l’Albacete, va obligar a estirar Carl. L’Albacete va empènyer molt amb l’entrada de Toro Acuña. Al 76, Isma xutà alt i potent des de la frontal de l'àrea. Al 85 Carl va fer una gran aturada en una rematada de cap d’Acuña de treta de córner a boca de canó. Al minut 91 l’àrbitre anul·là un gol a Nuha per un fora de joc inexplicable de Nacho Heras, en haver-li robat la pilota al porter de l’Albacete després de fer-se un embolic ell sol.

Fitxa tècnica

Atlètic Balears: 1 Carl Klaus, 14 Expósito, 3 Rubén González, 6 Villapalos, 4 Vallori, 20 Rovirola, 10 Fullana (c), 7 Canario, 8 Kike López, 21 Marc de l’Espasa i 2 Vega.

També van jugar en la segona part.

Gols: 1-0 Canario 15'

1-1 Lado 32'

1-2 Lado 42'

Àrbitre: Salvador Lax Franco. Va amonestar Fullana i Hugo Díaz.

Incidències

Tercer partit amistós de pretemporada, el quart en de l'estada a Pinatar Arena.

Manix Mandiola: “Hem estat millor, un parell d’accions puntuals amb un equip de Segona que ens ha fet dues contres. Hi ha coses que hem de millorar, però hem tingut possessió i hem creat més perill que ells. És un rival d’entitat i hem estat a l’altura, hem acabat els 11 i s’han fet millor les coses. La lluita és innegociable, vàrem arribar amb una mica de càrrega a la pretemporada. Rubén ha estat impecable, ha jugat mitja part per no arriscar. L''stage' ens ha vingut molt bé”.

Vallori: “És un rival complicat, un equip de Segona, millor que nosaltres físicament perquè tenim molta càrrega. La primera part vàrem estar molt bé fins a l’empat, Carl ni va treballar tot just, han estat dos errors puntuals. Tenim acumulació de molts minuts, però tot és positiu. La nostra dinàmica en la temporada ha de ser un equip compacte“.