Publicitat
Publicitat

BARÇA

Artur Mas: "Espero que a la tardor puguem repetir una votació com aquesta"

El president de la Generalitat de Catalunya assegura que ha votat que sí en el referèndum sobre l'Espai Barça

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha parlat després de votar en el referèndum sobre l'Espai Barça. "Jo ja vaig dir fa unes setmanes que votaria que sí i he votat que sí", ha comentat.

Mas no ha volgut referir-se a la sanció que la FIFA ha imposat al Barça: "A part del que he dit sobre la votació, no diré res més del Barça. Prou problemes tinc i prou soroll hi ha. Si a més em poso al mig del futbol, del Barça i dels altres, el que digui serà mal interpretat aquí, fora d'aquí... i l'únic que faré serà perjudicar el club i el futbol en general".

Sobre la votació, Mas ha fet un paral·lelisme amb la consulta del 9 de novembre: "Espero que aquesta no sigui l'última votació de l'any. Ara en tindrem una altra per a les europees, però espero que a la tardor puguem repetir una votació com aquesta. Avui les urnes hi eren. Espero que el 9 de novembre les urnes també hi siguin".

Preguntat sobre si l'Ajuntament de Barcelona està d'acord amb el projecte que proposa el Barça per crear l'Espai Barça, el president de la Generalitat ha comentat: "L'Ajuntament està d'acord amb com s'estan fent les coses. Alguna vegada he parlat amb l'alcalde Trias i diu que està d'acord amb aquest procés".

Històries de superació esportiva