FUTBOL

L'Arsenal toca el crostó als jugadors que van inhalar el gas del riure

El diari 'The Sun' ha caçat consumint-ne Aubameyang, Guendouzi, Lacazette, Özil, Mustafi i Kolašinac

L'Arsenal ha comunicat aquest divendres que parlarà amb els jugadors que van inhalar gas del riure en una festa a l'agost i que els recordarà les seves responsabilitats "com a representants del club" 'gunner'.

Segons revela el diari britànic 'The Sun' a través d'un vídeo, diversos futbolistes de l'Arsenal van consumir el que sembla ser òxid nitrós, una substància coneguda popularment com a gas del riure, durant una festa en un club londinenc abans del començament de la temporada.

Els jugadors que apareixen al vídeo són Aubameyang, Guendouzi, Lacazette, Özil, Mustafi i Kolašinac. També hi era Mkhitarian, tot i que no va inhalar-ne.

"Es parlarà amb els jugadors sobre aquest incident i se'ls recordaran les seves responsabilitats com a representants del club", diu l'Arsenal en un comunicat.

Aquesta 'droga hippie', com també se la coneix, ha estat desaconsellada pel metges a causa dels problemes de salut que pot ocasionar, com estats d'eufòria, al·lucinacions i atacs de riure.

Si es confirma la informació del 'The Sun', els jugadors de l'Arsenal no hauran sigut els primers a tastar aquesta substància, després que també fossin caçats consumint-ne Raheem Sterling (Manchester City) el 2015 i, abans, Kyle Walker el 2013, quan jugava al Tottenham.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF