Esports 15/06/2013

Arriba al mercat el casc amb més visió de futur

1 min

La fira Estelània viurà demà la sisena edició a la Seu d'Urgell, dins del marc dels diferents actes de l'Aplec Independentista del Pirineu. Entre els diferents productes amb estètica sobiranista que mostraran els vint-i-cinc expositors que hi haurà instal·lats al Parc del Valira de la capital de l'Alt Urgell, destaquen diversos cascos per a motoristes.

En realitat, els models presentats a la fira Estelània no són pròpiament cascos per a motoristes, sinó fundes adaptables tant a models jet -oberts- com integrals, que s'ofereixen en diversos dissenys alternatius.

Aquesta iniciativa ha nascut de l'empresa Oniricat, de Badalona, que l'afegeix ara al seu catàleg actual de productes amb motius independentistes.

Les fundes, que estan fetes per l'empresa Helmet Dress en licra i polièster i que es venen a un preu que va dels 25 als 28 euros, no serveixen únicament per embellir el protector més important de tot motorista, sinó que el mantenen conservat de cops i ratllades.

Com que es tracta d'un element completament elàstic, aquesta funda s'adapta perfectament a tots els models de casc del mercat.

A més, aquest element homologat pot servir per allargar la vida d'alguns cascos que de vegades apartem de l'ús quotidià pel seu mal estat estètic. Ara ja no ens caldrà repintar el casc, perquè amb aquesta funda n'hi haurà prou per poder-lo seguir utilitzant.

A banda de protegir els motoristes, indiscutiblement aquest producte també serveix per suportar la lectura de determinats textos, el visionat d'alguns programes de televisió o l'escolta d'algunes emissions radiofòniques intentant minimitzar al màxim els seus efectes neurològics.

stats