ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA DE L'ESPANYOL
Esports 07/11/2012

Arnau Baqué, el candidat del canvi

Arnau Baqué va presentar ahir el seu projecte per presidir l'Espanyol. L'advocat es desmarca de Sergio Oliveró i Joan Collet, als quals acusa de tenir responsabilitat en la gestió del club.

àlex Gozalbo
2 min
Arnau Baqué durant la presentació de la seva candidatura.

BARCELONA.Arnau Baqué, un advocat que té el carnet de soci número 12.023, va presentar ahir el seu projecte per presidir l'Espanyol, una proposta que realitza "per un exercici de responsabilitat, sanitat democràtica i espanyolisme". Cor Blanc-i-blau es va donar a conèixer en un acte al complex esportiu de l'Hospitalet Nord.

"Les altres dues candidatures, tant Genètica Perica, de Sergio Oliveró, com Passió per l'Espanyol, de Joan Collet, estan formades per membres que tenen una responsabilitat directa i molt important en la gestió del club. Tenen una quota de responsabilitat molt transcendent i, per tant, no representen el canvi que la gent estava demanant", va assegurar Baqué.

El seu gran actiu, segons assegura, és representar "els valors dels aficionats". "L'objectiu és iniciar una etapa de canvi en un context de crisi institucional profunda a escala econòmica, social i sobretot esportiva. Intentaré aportar una nova perspectiva i una visió molt més pròxima al soci i aficionat comprometent-me a defensar a ultrança els valors de solidaritat, respecte, lluita, coratge i valor que representa el club", explica l' outsider d'aquestes eleccions a presidir l'Espanyol.

Tot i que tan sols controla entre un 1,5% i un 2% de les accions del club, Arnau Baqué assegura que no pactarà amb cap altre candidat i que arribarà sol fins al final, ja que vol distanciar-se de les dues altres propostes per presidir l'Espanyol.

"Apostem per un vessant molt més professionalitzat, jove i dinàmic que ens permeti assolir tots els objectius als quals mai hauríem d'haver renunciat amb tanta facilitat i tornar a tots el sentiment d'orgull i satisfacció de pertànyer a una històrica i centenària institució com la nostra", detalla Arnau Baqué, que comptarà amb un equip format, entre d'altres, per José Garcia Gonzalvo, David Vidal Martínez, Joan Rovira Boronat, Pere Castells Prat, Ramón Baqué Castells i Albert Muixí Solé.

Un document de 47 pàgines

Arnau Baqué ha presentat un document de 47 pàgines en què resumeix l'Espanyol que ell té al cap. La proposta inclou un decàleg de deu motius que fan necessari un canvi de rumb. "La clau és la reducció del deute del club per convertir-lo en una entitat sostenible", explica l'advocat.

stats