Esports 19/01/2013

A Anoeta amb tots els titulars però sense Villa

Nuria García
2 min
A Anoeta amb tots els titulars però sense Villa

BARCELONAEl Barça va viatjar ahir fins a Sant Sebastià, on aquesta tarda (18 hores, Canal+ Liga i Gol T) iniciarà la segona volta de la Lliga contra la Reial Societat. Després de donar descans a alguns dels jugadors titulars dimecres contra el Màlaga a la Copa del Rei, el tècnic blaugrana, Tito Vilanova, tornarà a apostar pels jugadors més habituals per jugar a Anoeta. Qui es va quedar ahir a Barcelona va ser David Villa. El davanter asturià segueix amb molèsties al bíceps femoral de la cuixa dreta -es va lesionar contra el Còrdova ara fa deu dies- i, per tant, tampoc va entrar en la convocatòria.

Tito Vilanova va assegurar ahir que el fet que Víctor Valdés anunciés dijous que no vol renovar amb el Barça no ha d'influir en l'estat anímic de l'equip. "Quan comenci el partit anirem per feina i esperem guanyar-lo. El club sempre genera notícies, i els jugadors són professionals", va puntualitzar. De fet, tot i tenir 11 punts d'avantatge sobre el segon, l'Atlètic de Madrid, i 18 sobre el tercer, el Reial Madrid, Vilanova no vol cap tipus de relaxació i espera que els seus jugadors competeixin al cent per cent aquesta tarda. "No costa motivar els jugadors, ells saben que la Lliga no està tancada, ja que encara tenim moltes sortides complicades", va recordar Vilanova, que sobre el seu rival d'avui, va destacar: "Surten bé a la contra i sempre han plantejat bons partits contra nosaltres". I és que els partits a Anoeta no han estat fàcils per als blaugranes aquests últims anys, amb una derrota i un empat des que Guardiola i Tito es van fer càrrec de l'equip.

Per la seva banda, el tècnic de la Reial Societat, Philippe Montanier, té tots els seus jugadors disponibles, a excepció, en principi, de Ion Ansotegi, que com Villa també pateix problemes físics.

stats