RUGBI - SIS NACIONS
Esports 12/03/2012

Anglaterra dóna la sorpresa contra França a Le Crunch

Ferran Vital
1 min
La selecció anglesa va aconseguir el triomf contra  la francesa.

BARCELONAAnglaterra va superar de manera inesperada França (22-24), a qui va deixar sense opcions al Sis Nacions. Els anglesos, que ara són els únics que poden prendre el títol a la selecció de Gal·les, van sortir amb més intensitat al primer temps i van aconseguir una renda al descans que acabaria sent insalvable pels locals, tot i jugar millor a la represa. El partit va ser molt igualat i es va decidir en la recta final.

Els dos equips havien de guanyar el partit disputat a l'Stade de France si volien continuar amb alguna opció per seguir optant a la victòria final en aquesta edició del Sis Nacions a falta de disputar l'última jornada la setmana vinent. A més a més, Anglaterra volia revenjar-se del partit dels quarts de final de la passada Copa del Món, quan França va derrotar Anglaterra de manera contundent i va obrir una ferida que va provocar tota una revolució a la selecció anglesa, que va comportar el canvi de tècnic, de diversos jugadors i fins i tot d'estil de joc.

Quan només falta una jornada, Gal·les ho té tot de cara per guanyar el torneig i el grand slam . Perquè Anglaterra s'endugui el Sis Nacions, els anglesos haurien de guanyar Irlanda per més de 40 punts de diferència a l'última jornada i esperar la imprevisible punxada de Gal·les, que rebrà una França que ja no es juga res al Millenium Stadium.

stats