TENIS: COMTE DE GODÓ - OPEN BANC SABADELL
Esports 19/04/2011

Andy Murray manté en suspens La seva participació en el Godó

El segon màxim favorit del torneig darrere Rafa Nadal no sap si podrà disputar el Godó per culpa d'unes molèsties que arrossega al colze des de Montecarlo. L'organització està expectant amb la decisió.

David Jover
2 min
Murray, durant la conferència de premsa que va fer ahir a Barcelona. L'escocès no sap què fer.

Barcelona.Rafa Nadal és la gran atracció del Godó. És innegable. Però no seria tan gran sense els seus rivals, i si ells tenen problemes, el manacorí també ho pateix.

I és que Andy Murray, el segon favorit del torneig -i quart millor jugador del món- no sap encara si podrà disputar-lo per culpa d'unes molèsties al colze dret que arrossega des de la semifinal que va jugar contra el mateix Nadal al Masters 1000 de Montecarlo. Si l'escocès no es recupera seria un cop molt dur per a l'organització, que aquest any ha aconseguit reunir un gran nombre de top ten -un total de set- i que veuria com a les primeres de canvi en cau un, i dels importants.

Andy Murray va dir ahir que després de l'entrenament d'aquest matí decidirà si hi participa o no. No és que es vulgui esborrar, ni molt menys, però el cert és que després de visitar el metge no les té totes. Té dos camins, el d'arriscar-se i jugar o el de no sortir a pista. El seu cap, però, pensa a arribar bé a Roland Garros, on realment aquest any vol donar l'impuls definitiu a la seva carrera. "Mai he tingut aquesta lesió, però no vull que passi a més", va dir amb cautela.

Qui estarà al cent per cent, i amb ganes de tornar a aixecar la copa és Rafael Nadal. Després de no participar-hi la temporada passada per una lesió al genoll, el número u del món no les té totes per alçar-se com a guanyador diumenge a la pista central del Club de Tenis Barcelona. Això sí, els 500 punts ATP que rep el guanyador li aniran d'allò més bé per mantenir la diferència amb el número 2, Novak Djokovic.

A buscar el sisè

I és que Nadal, guanyador de cinc dels últims sis Godó, torna amb força. Davant dels mitjans informatius el tenista va ser clar en dir que encara li queda molt per millorar si vol arribar bé a Roland Garros. "He de ser molt més agressiu en el meu joc i en el servei", va dir Nadal.

Ara, el Godó només espera un bon senyal del colze d'Andy Murray per poder fer possible el somni de veure una final entre dos dels millors tenistes del món.

stats