MUNDIAL DE NATACIÓ
Esports 18/07/2011

Andrea Fuentes es penja la medalla de bronze en solo

Martí Molina
1 min
Andrea Fuentes, fent el seu exercici de solo.

Barcelona.Andrea Fuentes va aconseguir la medalla de bronze en la modalitat de solo als Mundials de natació de Xangai, en la primera de les finals que disputava a la competició. La tarragonina va quedar tercera després de sumar una puntuació total de 95.300 punts (47.600 en l'execució i 47.700 en la valoració general). I tan sols va ser superada per la russa Natasia Ischenko -que va guanyar la medalla d'or amb 98.300 punts- i la xina Xuechen Huang -plata amb una puntuació acumulada de 96.500.

Fuentes, successora de Gemma Mengual al capdavant de l'equip estatal de natació sincronitzada, va saltar a la piscina del Centre Oriental dels Esports per completar un exercici inspirat en el tema Summertime , de Janis Joplin, que ella mateixa havia escollit.

Després de la prova, Andrea Fuentes va explicar que, inicialment, "no esperava guanyar aquesta medalla", però que després de la ronda prèvia va veure que "no la podia deixar escapar". Tot i així, va reconèixer que havia "patit" perquè veia la canadenca Boudreau Gagnon quarta i amb opcions de prendre-li el metall.

El pròxim repte de la tarragonina és la final de duo tècnic, que es disputa avui dilluns (13 h, hora catalana) i en què fa parella amb Ona Carbonell. "La medalla de bronze em donarà força per a la prova", assegurava Andrea Fuentes després de baixar del podi.

stats