Publicitat
Publicitat

Andorra captiva Pol i Aleix Espargaró

Els últims esportistes d’alt nivell que s’han instal·lat a Andorra són els germans Aleix i Pol Espargaró, pilots catalans de motociclisme, que s’hi han traslladat a principis d’any. Pol Espargaró explica que són diversos els motius que els han portat a establir la seva residència a Andorra, però que el més important és “la vida que hi ha aquí” i les possibilitats que els ofereix a l’hora d’entrenar-se en altura: “Correm en països on fa molta calor i necessitem estar ben preparats, i encara que sembli que el motor ho fa tot, el físic és molt exigent”.

“Entrenar-se en altura fa que després, quan baixes, aguantis més damunt la moto, et cansis menys. Es nota molt i espero que també es noti en els resultats”, diu. En aquest sentit, valora molt positivament les infraestructures esportives que ofereix el país, però sobretot la muntanya i la natura, les pistes d’esquí i les zones per practicar l’esquí de muntanya: “Estem tot el dia fent randonée. És un esport que hem conegut fa poc i ens ho passem molt bé”.

Amb 22 anys, Pol Espargaró pensava que li costaria adaptar-se a Andorra, perquè el canvi és important pel clima i la diferència entre passar de viure al costat del mar a la muntanya. Però assegura que està “molt a gust, molt tranquil” i que no troba a faltar Granollers. “Sí que és cert que en alguns moments trobes a faltar la gent del teu entorn, però ells estan encantats que jo visqui aquí perquè em poden venir a veure i tenen les muntanyes i l’esquí”, conclou.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF