15/04/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min
Anàlisi Ricard Torquemada

ESPECIAL THIAGO

Va fregar el partit perfecte, tant per sensacions com per dades. Va ser protagonista en els tres gols, va deixar lluny la inseguretat d'altres dies, va ser atractiu en el dríbling, va corregir les errades en la sortida de la pilota i no es va fer petit pel fet de jugar amb Xavi. Al contrari, va ser un líder i Xavi va poder descansar.

IL·LUSIONANT BARTRA

Una injecció d'autoestima. No ha tingut la confiança del cos tècnic durant la temporada, però va fer un pas endavant, com si fes arribar un missatge demanant la confiança en cites importants. Només va patir en el cos a cos, però va donar sortida de pilota, va estar precís en les passades i va pujar un graó.

ÚTIL ALEXIS SÁNCHEZ

Li va faltar el gol i li va sobrar algun dríbling, però es va mostrar molt productiu. Es va moure entre la banda dreta i el centre de l'atac, amb una actitud molt dinàmica, buscant els espais i alliberant-se en el gest tècnic. Es va atrevir amb jugades descarades i es va guanyar alguna puntada de peu. Es va recrear en l'estètica i va millorar l'autoestima.

CRESCUT TELLO

Ja fa dies que mereix ser titular en un partit important. Contra el Saragossa va tornar a guanyar els duels directes amb el lateral, amb detalls de gran qualitat. Puntual i esmolat, va atrevir-se amb passades, va accelerar, va fer controls orientats preciosos i es va associar amb Thiago. Tello va demostrar de nou la seva facilitat golejadora i amb menys minuts que Alexis i Pedro ja ha fet més gols.

stats