10/03/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min

IMPRESCINDIBLE INTENSITAT

El Barça va trobar el camí per recuperar les sensacions de competició des de la concentració, l'agressivitat, la intensitat i l'orgull. Encara que les dues parts van ser diferenciades, en totes dues el Barça va estar generós en l'esforç, sacrificat i solidari; estable defensivament i amb ganes de donar continuïtat al joc col·lectiu.

INSINUANT TELLO

L'extrem del planter es va desinflar al segon temps, però a la primera part va marcar el camí del que necessitarà l'equip contra el Milan. Potent i indomable a l'espai, atent a les línies de passada interiors, atrevit i desafiant en l'un contra un, hàbil en el desequilibri i profund en el desmarcatge. Continua sent irregular perquè és jove.

ÀNIMA L'ORGULL DE PUYOL

El capità va ser la columna on l'equip va recolzar sempre anímicament i tàcticament, on es va repenjar per garantir l'equilibri i la concentració que el Barça reclama des de fa temps per millorar defensivament. Va ser autoritari en totes les seves intervencions. Quan el Barça va baixar el nivell col·lectiu, el seu coratge i gen competitiu van estimular l'equip.

TÍMID VILLA

La seva candidatura per jugar contra el Milan semblava més sòlida abans de jugar que després. Va tornar a la seva posició més clàssica, la de 9 pur, on va fixar els centrals, però ni va participar en el joc entre línies ni va proposar gaires passades verticals amb desmarcatges profunds. Va fallar una acció clau sol davant el porter. El problema no va ser l'errada, sinó la sensació que es va empetitir pels dubtes.

stats