L'EXAMEN DE 'LA TDP'
Esports 28/01/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

Ricard Torquemada
2 min
Anàlisi Ricard Torquemada

INSUPERABLE MESSI

No té sostre i ho assumeix amb naturalitat. Ja no és notícia que faci quatre gols, i si el Barça es va sentir còmode va ser perquè es va trobar Messi entre línies amb facilitat. El seu repertori és formidable: intimidant el porter en el primer gol, contundent en el penal, precís en el primer toc en el tercer gol i puntual en el quart gol.

ESTIMULANT ALVES

Aquesta ha estat la seva gran setmana i ha recuperat el millor nivell. Impecable a Màlaga en l'última passada, ha fet créixer el seu joc aquesta temporada estimulat per la competència de Montoya. Va aplicar la pausa per estar precís en la passada final i va connectar amb Messi i Pedro.Va tenir una intensitat adequada en atac i defensa.

AUGMENTAT DAVID VILLA

Va tornar després de la lesió i no es va obsessionar en el seu rendiment individual. Va pensar en clau col·lectiva i es va mostrar generós. No es va angoixar quan va aparèixer i va fer desmarcades, va crear complicitats amb Adriano i va llegir bé el partit. Sense reivindicar el seu ego va demostrar que és un gran davanter per sobre dels gols marcats.

DELEGAT XAVI HERNÁNDEZ

Quan el Barça patia en la sortida de la pilota es va infiltrar i es va oferir per rebre la primera passada i superar línies. Era al lloc on calia ser per donar la circulació adequada, i la seva presència va donar llum. Va ser clau en la passada profunda, va repartir la pilota quan tocava -com en el primer i el tercer gol- i va estar encertat sempre sobre si calia donar profunditat o no. Fa de brúixola en els atacs col·lectius.

stats