20/01/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min

EXCEL·LENT INIESTA, LÍDER

El lideratge d'Iniesta no va pesar prou en el partit, però el manxec va assumir la responsabilitat sobretot en els minuts amb inferioritat numèrica. Va guardar la pilota, va regalar detalls de grandíssima qualitat individual. Va contribuir a donar continuïtat en el joc, però no va desequilibrar del tot. Falta que marqui més la diferència.

NOTABLE MESSI, PROFUND

A partir de l'expulsió de Piqué, va veure que havia de participar més en el procés associatiu. Fins aleshores va demostrar la seva intel·ligència tàctica detectant que podia fer mal en profunditat. Va omplir la primera part de desmarcades a l'espai, puntuals a l'esquena dels centrals, tot i que no va tenir sort en l'execució final.

APROVAT PEDRO, PRODUCTIU

Pedro va puntuar en tots els aspectes del joc. Va desxifrar els codis que el partit requeria en tots els moments. Va esquerdar la defensa basca, creant dubtes a De la Bella i generant passadissos exteriors per a Alves. També va mostrar la seva velocitat i va oferir sempre línies de passada. Quan va perdre una possessió, va tornar amb sacrifici per ajudar en la pressió.

SUSPENS FALTA DE CONTROL

Com ja va passar l'altre dia contra el Màlaga, va fallar la capacitat de control del partit, segurament pels mèrits donostiarres en la pressió, més que no pas per les distraccions blaugranes. Però el Barça va perdre moltes pilotes en la primera fase i això va estimular la Reial Societat. El partit es va convertir en un intercanvi de cops. Aquest Barça pot guanyar partits així, però no és el seu millor camí.

stats