07/01/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min

EXCEL·LENT PEDRO

Ha començat l'any recuperant l'assignatura pendent que li pessigava el cos. Com passa en aquests casos, ha estat en forma d'accident amb un xut de Messi que l'ha tocat. El gol li ha donat confiança per atrevir-se amb un xut molt dolç en el segon gol. L'àrbitre ha impedit que alimentés més l'autoestima amb més gols.

IMMILLORABLE BUSQUETS

Com els ordinadors, les tablets o els televisors, el mig centre també evoluciona i millora. Reconeixible en la pressió, buscant receptors entre línies i recuperant el 26% de les pilotes, al derbi va millorar en la precisió, els canvis d'orientació i sobretot la velocitat mental en la passada profunda. No deixa de millorar.

SUSPÈS JAVIER AGUIRRE

L'entrenador de l'Espanyol va admetre que l'equip va ser poc agressiu i intens durant el primer temps, però les seves decisions no hi van ajudar, amb una idea massa conservadora. L'equip es va fer petit. És lícit no voler la pilota al Camp Nou, però davant un rival superior amb recursos ofensius l'Espanyol hauria necessitat combatre per reforçar l'autoestima.

ESPATLLAT DANI ALVES

El lateral brasiler va espatllar la bona feina feta durant el derbi. Alves va participar en el joc col·lectiu, pensant ràpid per projectar-se en atac, oferint-se sempre per la banda, amb puntualitat, coordinant-se sempre amb els moviments amb Pedro. També va estimular la pressió alta, però tot va quedar espatllat per la falta de pausa en les decisions finals, en què va centrar per inèrcia.

stats