26/11/2012

Anàlisi Ricard Torquemada

EXCEL·LENT INIESTA

Messi va tornar a marcar les diferències sobre el resultat, però va necessitar la complicitat màgica d'Iniesta. No li agrada gaire jugar d'extrem, però si manté el nivell, continuarà en aquesta posició. Va combinar amb èxit i va ser definitiu en els metres finals. És el millor d'Europa com a interior i dels millors del món en el cara a cara a la banda.

NOTABLE SEGONA PART

A la primera part va costar connectar amb la profunditat, però tot va canviar després del descans. Als 6 minuts de la segona part el Barça ja guanyava 0-2, als 11 0-3 i als 18 0-4. Els partits es guanyen a les àrees i el Barça va tenir clar que no havia de fallar les oportunitats. El Barça es va merèixer el triomf amb una gran segona part.

APROVAT VÍCTOR VALDÉS

Les seves aturades van ser més importants del que pugui semblar amb el 0-4. Puntuals però transcendents. Espectaculars i molt valuoses. Esquitxades però transmissores d'autoritat. Va deixar enrere els dubtes d'altres partits per recuperar la confiança i permetre que l'equip jugués sense retrovisor. Va encadenar el segon partit amb la porteria a zero.

SUSPENS LA LESIÓ D'ALVES

Les lesions reincidents de Dani Alves s'han convertit en una constant en els primers mesos de competició i mereixen una reflexió. Serà una baixa curta, però és la quarta lesió muscular als isquiotibials en tres mesos. Havia començat el partit amb autoritat i insistència. Viu la temporada entre entrebancs, pujades, baixades i molta competència, cosa que no li dóna gaire estabilitat. Les lesions l'estan castigant.