L'EXAMEN DE "LA TDP"
Esports 20/11/2011

Anàlisi Ricard Torquemada

Ricard Torquemada
2 min
Anàlisi Ricard Torquemada

NEGUITÓS PUYOL

Va complir amb les seves obligacions, tot i que un pèl accelerat. Té clar el manual i ho va demostrar permanentment: va estirar la línia defensiva, va anticipar, va ser inflexible en el cos a cos i va repartir ajudes als seus companys tot i que de manera una mica desesperada i atabalada. En la sortida tampoc va estar gaire delicat en el gest tècnic però va allunyar qualsevol risc, encara que hagi estat amb una pilotada pragmàtica. Va recuperar el gol per orgull, es va animar amb aventures ofensives més passionals que racionals i va rescatar pilotes dividides. Creix, però encara li falta estabilitat.

AIXETA XAVI

Va tornar a rajar futbol en forma de ritme, precisió i lectura tàctica. Va ser, un cop més, la referència de l'equip durant la possessió de la pilota i va saber desxifrar els espais verges. Va ser ell qui millor va llegir les superioritats numèriques, qui va ajuntar l'equip a l'espera de les desmarcades profundes dels companys receptors i qui va acompanyar la pressió des del primer minut de partit. Juga amb la màxima naturalitat, interpreta els codis adequats i dirigeix les maniobres col·lectives. Va tenir temps, fins i tot ahir, per descansar.

ROVELLAT ALEXIS

Va tornar a la titularitat i ho va notar amb certa falta de delicadesa en el gest tècnic, tant en el control orientat, com en el dríbling, l'associació i la rematada. Li va faltar amplitud per encarar amb prou espai com per desequilibrar per dins o per fora, fet que el va ofegar sense metres. Va ser més verinós en la desmarcada profunda que en les accions amb pilota. Va pressionar amb ambició, va arribar bé a l'àrea quan la jugada va néixer a l'altra banda però li va faltar contundència i confiança en la rematada, on va estar tou. Necessita minuts per recuperar la seva millor versió.

FEROTGE MESSI

Partit irregular i un desig que no s'apaga. Va començar movent-se bé entre línies, oferint-se en el joc interior, intentant atreure els centrals per explotar els passadissos interiors amb passades diagonals i verticals als seus socis. Va trobar camins a l'àrea amb conduccions i combinacions que va completar amb rematades irregulars que el van estavellar davant el gol. Immers en una batalla personal, va buscar aventures individuals complexes que va calmar amb un gol. A la segona part va recuperar l'estabilitat, però va estar imprecís en la passada final. Mai abandona el partit ni la seva ambició.

stats