Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Amadeo Salvo assegura que "Mathieu seguirà tres anys més" en el València

El president no creu que hi hagi problemes perquè el jugador renovi i ha destacat que s'ha de començar a canviar el model del club

Amadeo Salvo, president del València , ha dit aquest dimarts que Mathieu renovarà el seu contracte amb el club i continuarà tres temporades més a Mestalla , però ha reconegut que encara no és oficial .

" Volem que Mathieu renovi. No crec que hi hagi problemes d'última hora . Si decideix sortir, que no serà el cas , haurà de venir algú a pagar la clàusula . Mathieu seguirà tres anys més" , ha dit el màxim responsable de l'entitat durant la presentació de Francos Rufete com a director de l'Escola del València .

Salvo també ha insistit en la necessitat de fer caixa amb els jugadors prescindibles per afrontar noves incorporacions que configurin la plantilla valencianista de la propera temporada . " Lògicament cal vendre per poder quadrar el pressupost . I portar altres jugadors en funció de les vendes . Hem de començar a canviar el model" , ha indicat el president valencianista .

" No podem jugar a la loteria . Hem de generar unió entre tots . Podem vendre que fitxant un jugador generarem il·lusió però hem de començar a il·lusionar amb el nou model " , ha afegit . Així mateix , Salvo ha revelat que han de treballar en "impulsar la marca València CF al món" i que tindran " un equip que competirà per tot" .

El dirigent també ha tranquil·litzat l'afició per l'absència de fitxatges . " El tema dels fitxatges és molt important però la il·lusió ve per més vies . El València no són només 24 jugadors" , ha conclòs.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF