Alumnes del col·legi La Salle de Palma fan de periodistes

32 alumnes han analitzat el Palma Futsal com a club d'elit i han fet preguntes als jugadors en català, espanyol i anglès

El Palma Futsal se sotmet aquests dies a l'anàlisi més exhaustiva. 32 alumnes de 4t d'ESO del col·legi La Salle de Palma analitzen la labor professional de la plantilla del Palma Futsal com a part d'una iniciativa escolar amb la qual es converteixen en periodistes per uns dies i centren la seva mirada en el conjunt balear.

És l'estrena d'una nova promoció denominada 'Periodistes d'elit' que promou el Consell Insular de Mallorca i en la qual col·labora el club mallorquí per ajudar al desenvolupament d'activitats escolars que promou la formació dels joves.

Aquest dijous s'ha duit a terme la segona part de l'activitat, ja que els alumnes han visitat el Palau Municipal d'Esports de Son Moix per participar en la roda de premsa prèvia de cada partit i preguntar als jugadors sobre les qüestions que considerin oportunes després de les preguntes dels periodistes que segueixen l'actualitat de l'equip.

Antonio Vadillo, Diego Quintela, Felipe Paradynski, Nico Sarment i Joselito han estat sotmesos a les preguntes més crítiques que els alumnes i han fet en diferents idiomes: català, espanyol i anglès. Una de les preguntes l'ha feta l'estudiant Raúl Nuñez, que ha demanat al jugador andalús 'Joselito' "com es viu que un company com Antonio Vadillo sigui ara el vostre entrenador". D'altra banda, el porter, Nico Sarmiento, ha demostrat que té un bon nivell d'anglès. 

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF