Esports 03/04/2012

Allegri: "Qui guanyi probablement arribarà a la final"

N.a.
1 min

BARCELONA.L'expedició del Milan va arribar a Barcelona amb més de tres hores de retard perquè el seu vol es va veure afectat per la vaga de controladors a França, ja que havien de sobrevolar l'espai aeri francès per arribar a l'aeroport del Prat. Minuts després de la roda de premsa de Guardiola i poc després d'haver aterrat, Massimiliano Allegri va comparèixer davant dels mitjans al Camp Nou -on després va dirigir un suau entrenament- per dir que el vencedor de l'eliminatòria seria gairebé segur un dels finalistes de Munic. "S'enfronten dos dels equips més importants del moment -va afirmar-. El Barça és el més fort del món, però el Milan té característiques similars. El que passa és que jugar contra ells obliga a fer-ho diferent".

L'entrenador italià, com prèviament havia fet Guardiola, va reconèixer que caldrà marcar un gol per passar l'eliminatòria i assegura que el seu equip sortirà amb aquesta mentalitat. "Haurem de fer-ho bé en defensa i més bé en atac", va explicar, i va reclamar als seus homes que facin un partit "millor que el de San Siro".

El capità del Milan, Massimo Ambrosini, va recollir el repte del seu tècnic i va afirmar que "ha arribat el moment de derrotar el Barça". El migcampista considera que és "una sort" gaudir de l'eliminatòria portant el braçalet i demana interpretar "amb valentia i coratge" el partit. "La clau serà l'actitud", va acabar.

stats