MOTOR - FÓRMULA 1
Esports 17/02/2013

Alguersuari assumeix que no correrà el 2013

Nuria García
1 min
Jaume Alguersuari seguirà sent provador de Pirelli.

BarcelonaEl pilot català Jaume Alguersuari no correrà el Mundial de Fórmula 1 del 2013. "Mai vaig imaginar que hauria de lluitar tant fora de la pista per finalment assumir que el 2013 no seré a la F-1. Us asseguro a tots que durant la temporada 2012 estava convençut que tenia un seient assegurat per al 2013 en un equip que puntua habitualment", va dir ahir el barceloní mitjançant un comunicat. "He esperat amb fe i anhel que la vàlua de la meva trajectòria esportiva i els compromisos verbals que havia rebut es concretessin amb el meu retorn a la Fórmula 1 el 2013. Però no ha estat així", constata Alguersuari, que comenta que per esperar una oportunitat a la F-1 ha perdut altres opcions en altres disciplines de l'automobilisme. Segons el pilot, "els que es van comprometre" amb ell li han "donat raons" que ha d'"acceptar", però que no comparteix "de cap manera".

Alguersuari, de 22 anys, assegura que la seva carrera "rotundament no està acabada". "Jo sé l'edat que tinc, conec el meu palmarès i la meva convicció que mereixo un cotxe guanyador a la F-1. I seguiré lluitant per això", puntualitza.

El pilot barceloní explica que seguirà en actiu i per segon any serà el pilot provador del proveïdor de pneumàtics de la F-1, Pirelli. Així, Alguersuari dóna les gràcies al director de la marca italiana, Paul Hembery, per seguir confiant en ell com a provador.

stats