Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Algú menteix amb l’espai d’animació

1. Vives

Fa una setmana, el portaveu Josep Vives anunciava que, d’acord amb la LFP, el Barça estava obligat a crear un espai d’animació. Serà al gol nord, rere la porteria. El director general dels Mossos, Albert Batlle, es va afanya a dir: “Ens n’hem assabentat per la televisió”.

2. Batlle

Les paraules de Batlle van crear sorpresa al club. I més encara quan va reblar que “el Barça ni tan sols ens ha informat que posés el projecte en marxa”. Des del club van pensar ensenyar els e-mails que demostrarien que sí que en parlaven. Per diplomàcia, al final no van fer-ho.

3. Observatori

Exercici de transparència. El Barça publica els resultats de l’observatori blaugrana, l’enquesta dels socis que han valorat molts aspectes del club. No s’han guardat cap pregunta ni cap resposta. Esperem que quan els resultats no siguin bons també es publiqui tot.

4. Bartomeu

Per exprés desig del president, l’observatori periòdic, en aquesta ocasió, ja no ha inclòs una pregunta habitual. Bartomeu va demanar expressament que, d’ara en endavant, ja no es fes més la pregunta “Quina valoració fa del president del Barça i la seva junta directiva?”

5. Puyal

Recordo que, amb el Puyal, fa 25 anys buscàvem els zeros a la classificació. A 8 jornades del final, tothom ha guanyat, empatat i perdut tant a casa com a fora. Amb tres excepcions. El Sevilla ni ha guanyat a fora ni ha empatat a casa i el Barça és l’únic que no ha perdut de local. I que duri!

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF