BARÇA
Esports 14/08/2013

Alexis Sánchez lidera la selecció xilena amb dos gols i dues assistències contra l'Iraq

Al descans els xilens ja havien deixat llest per sentència el seu duel, jugat a Dinamarca

Efe

BarcelonaAlexis Sánchez s'ha convertit en la gran estrella del partit amistós jugat per la selecció de Xile contra l'Iraq a Dinamarca. 'La roja' ha manat durant tot el partit, amb el jugador del Barça com a líder, que ha fet dos gols molt bonics i dues assistències més. Al descans, Xile ja guanyava per 4-0 amb dos gols del jugador del Barça.

La segona part ha sobrat. Xile ha dominat però ha fet canvis, lluitant per menys en adonar-se que el partit ja no tenia relat i el rival s'havia rendit.

Fitxa tècnica:

Iraq: Albairawi; Zebaree (Zerjawi, min. 14), Atiyah, Shakir, Altameemi; Almohammedawi; Aldaeeaa (Karrar, min. 46), Aldobjahawe (Ismael, min. 78), Shiltag (Mohammed, min. 46), Alazzawi (Mshari, min. 83); Al-Janabi (Yassen, min. 46).

Xile: Bravo; Isla (Jara, min. 62), Medel, Rojas, Mena; Aránguiz (Gutiérrez, min. 62), Díaz (Carmona, min. 72), Vidal (Pizarro, min. 69); Sánchez ( Fernandes, min. 62), Henríquez i Beausejour (Rabello, min. 62).

Gols: 0-1, min. 8, Mena; 0-2, min. 22, Sánchez; 0-3, min. 29, Sánchez; 0-4, min. 37, Beausejour, 0-5, min. 45, Beausejour, 0-6, min. 80, Henríquez.

Àrbitre: Michael Johansen (Dinamarca).