Esports 15/11/2012

Alexis Sánchez es lesiona amb Xile

Ara

BARCELONA.Alexis Sánchez, davanter del Barça, es va retirar lesionat al minut 20 del partit entre Xile i Sèrbia. El futbolista blaugrana va rebre al minut 15 una puntada de peu al turmell dret i no va poder continuar sobre la gespa. Milvojevic va ser el jugador que li va fer l'entrada. El seleccionador Claudio Borghi va decidir substituir-lo per Ángelo Henríquez i no arriscar. El seu combinat va acabar perdent el partit per 1-3.

Les primeres proves indiquen que el davanter pateix un esquinç al turmell dret, però un hematoma dificulta establir un diagnòstic fiable fins que el futbolista arribi avui a Barcelona i sigui sotmès a noves proves. Els serveis mèdics del club analitzaran el grau de la distensió violenta.

Leo Messi no marca

L'Argentina va empatar contra l'Aràbia Saudita (0-0) de Frank Rijkaard en un altre dels partits amistosos jugats ahir. Leo Messi, que es va quedar sense marcar, i Javier Mascherano van disputar els 90 minuts, mentre que Cristian Álvarez, porter de l'Espanyol, es va quedar sense debutar.

Leo Messi, que no va poder superar el rècord de Gabriel Batistuta de 12 gols en un any, va saber ahir que el seu gol contra el Brasil és un dels 10 aspirants al premi Puskas, que valora el millor gol de la temporada. Cristiano Ronaldo, Hamit Altintop i Neymar són els últims guanyadors d'aquesta distinció.