Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Així és l'Honda amb la que Álex Rins i Àlex Márquez lluiten pel Mundial de Moto3

En la primera cursa, els pilots de l'equip Estrella Galicia 0,0 van aconseguir la 'pole' i una segona posició

El Gran Premi de Qatar va veure el debut de la nova Honda NSF250RW, fruit de l'esforç conjunt de l'equip Estrella Galicia 0,0 i HRC, la divisió d'Honda per a la competició. I la nova Honda va debutar amb una pole d'Álex Rins i un podi –segon lloc– d'Àlex Márquez com a recompensa.

La nova màquina de l'ala daurada és un projecte concebut al Japó i gestat a Espanya. Mostrant absoluta confiança en l'experiència i coneixements dels membres de l'equip Estrella Galicia 0,0, els professionals de la Monlau Repsol Technical School han treballat colze a colze amb els enginyers de HRC per desenvolupar al costat d'Àlex Márquez i Álex Rins una moto amb la que lluitar pel Campionat del Món de Moto3.

Amb un motor de 250cc desenvolupat a partir de tota l'experiència d'HRC al Mundial, Honda ha creat un xassís completament nou, provat i desenvolupat durant una intensa pretemporada pels pilots. L'Honda NSF250RW compta a més amb un escapament fabricat en titani per HRC, de doble sortida per sota de la cua, un dipòsit de combustible de 10 litres i un sistema de frens Brembo, composat per un doble disc davanter de 219 mm i pinces d'un pistó, i un disc posterior de 190 mm també amb pinces d'un pistó. Les suspensions són a càrrec d'Ohlins mentre que els pneumàtics són Dunlop de 17 polzades.

Aquest dissabte, el següent repte de l'equip serà al circuit d'Austin, als Estats Units, escenari de la primera victòria mundialista de Rins fa un any.

Històries de superació esportiva