LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/04/2012

Alemanya critica el mal perdre de Mourinho

Luana Valls
2 min
Acusen el portuguès de covard i de no saber perdre.

BARCELONA.La derrota del Madrid davant el Bayern (2-1) a l'Allianz Arena va suscitar algunes crítiques en la premsa madrilenya, i sobretot en l'alemanya, centrades en el plantejament de joc del Madrid i el mal perdre de José Mourinho.

A Alemanya han descobert el costat més fosc de Mourinho. Després del partit Bayern-Madrid, els alemanys van veure fins on poden arribar els laments i queixes del tècnic blanc. Per això, van centrar les seves crítiques en la figura de José Mourinho, sobretot perquè no els va agradar la manera com el portuguès va encaixar la derrota a Munic. Segons el portal TZ-online, el tècnic blanc té "mal perdre" i per demostrar-ho van publicar una llista de 16 "escàndols" que ha comès el portuguès començant per una agressió que va fer a un jugador de l'Sporting de Portugal després d'un duel decisiu amb el Porto. Cada any, des del 2004 fins ara, Mourinho ha protagonitzat alguna escena que ha deixat veure clarament que no li agrada gens perdre.

D'altra banda, el Berliner Zeitung, un diari alemany, va aprofitar l'ocasió per burlar-se del jugador del Madrid Cristiano Ronaldo: "És el millor gall dindi que ha donat el futbol", indicava.

Per la seva banda, la premsa espanyola, concretament els diaris Marca i As , no van entendre per què el tècnic va canviar el plantejament de joc quan el resultat estava en empat. Tot i així creuen en la remuntada del Madrid al Santiago Bernabéu.

Esperança en la tornada

El Marca i l' As van ser més benèvols amb els blancs a la portada i es van mostrar esperançats amb una remuntada del Madrid a casa. Tots dos van titular respectivament: "Gol d'or" (referint-se a la diana d'Özil) i "Decidirà el Bernabéu".

Alfredo Relaño, director de l' As , va dir que els blancs havien jugat "amb ofici" i que el resultat aconseguit no era del tot dolent. Tot i així, assenyalava que cap dels dos equips havia estat "a l'altura d'una semifinal europea, i tampoc a la de la categoria del club que defensa".

Per altra banda, Santiago Segurola, de Marca , va atribuir la derrota del Madrid al "vertigen" que els blancs van sentir davant el Bayern i a un partit sense "un clar dominador". Tot i confiar en una remuntada, el Marca demana al Madrid que no es confiï i que no subestimi "l'orgull alemany".

stats