Les mallorquines Alba Torrens i Nogaye Lo preparen el Mundial de bàsquet

La binissalemera i la palmesana jugaran dos partits amistosos contra el Japó dijous i divendres a Son Moix 

Després de l'entrenament de la selecció que s'ha fet al Palau Municipal d'Esports de Son Moix, les jugadores han anat fins a la seu d'Endesa a Sant Joan de Déu.


Endesa és l'empresa del bàsquet a Espanya i des de fa set anys dona nom a la lliga espanyola. Per aquest motiu, la seu d'Endesa de Palma ha acollit totes les jugadores de la selecció femenina de bàsquet acompanyades del seleccionador,  Lucas  Mondelo, que n'han visitat la seu amb motiu dels dos partits preparatoris per al Mundial 2018 que jugaran a Palma. A l'acte hi han intervingut José  Ignacio Hernández, director esportiu de les seleccions femenines de la Federació Espanyola de Bàsquet; Juanjo  Talens, president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, i Martí  Ribas, director general d'Endesa a Balears.

"Per a mi és un orgull jugar amb les meves companyes i amigues aquí, a Mallorca. Això és un privilegi, però no ens podem oblidar de la responsabilitat que tenim en els dos partits de preparació per al Mundial que es disputarà a les Illes Canàries. Esper que tots junts puguem gaudir i donar el màxim contra la selecció japonesa. 

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF