Alba Torrens i Pep Marí són els protagonistes del II Col·loqui Jugam amb l'elit

Aquest dijous al teatre Principal, de Palma, s'abordaran els condicionants psicològics del rendiment esportiu

Aquesta és la segona jornada de caràcter formatiu que organitza el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca amb ponents de referència per acostar als professionals i al públic en general l’opinió dels experts i l’experiència de jugadors d’elit sobre alguns dels aspectes que més influeixen en la pràctica esportiva. 

En aquesta ocasió, el títol escollit d’aquest segon col·loqui és “Aprendre dels campions. Els condicionants psicològics del rendiment”. I els encarregats d’abordar aquesta part més emocional de l’esport seran el psicòleg esportiu, escriptor, conferenciant i formador, Pep Marí, autor del llibre “Liderar equipos comprometidos”, i la jugadora de bàsquet professional, Alba Torrens, que aportarà la seva experiència com a esportista d’elit per parlar de com “La psicologia forma part de l’entrenament”. Un col·loqui que s’interrogarà sobre “Què podem aprendre dels campions?” i que serà moderat pel periodista esportiu, Fernando Fernández, aquest dijous, 7 de juny, a les 18 hores a la sala petita del teatre Principal, de Palma.

El II Col·loqui Jugam amb l’elit vol ser una trobada oberta, participativa i dinàmica, que persegueix uns objectius molt clars: identificar quins són els condicionants psicològics del rendiment i proposar les eines necessàries al personal tècnic per dur-los endavant. Tot això, en un marc de feina que afavorirà l’intercanvi de punts de vista entre el públic assistent.

L’entrada a l’acte és gratuïta, però les places són limitades i és necessari fer una inscripció prèvia a l'espai web www.esportbasemallorca.net/ca/oem.

Activitats prèvies al Col·loqui

Abans d'aquest segon Col·loqui Jugam amb l’elit, la directora insular d’Esports, Margalida Portells, va presentar, dimecres, dia 6 de juny, el llibre “Liderar equipos comprometidos”, de Pep Marí, a la llibreria Quars de Palma. La presentació també va comptar amb la participació del paratriatleta Álex Sánchez i del psicòleg esportiu Raimundo de las Heras.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF