EL DERBI
Esports 07/01/2013

Aguirre: "Quan perds així, el tècnic n'és el responsable"

T.p.
2 min
L'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre.

BARCELONAEl tècnic mexicà Javier Aguirre va admetre que ell era el gran responsable de la derrota en afirmar: "Quan perds així, el tècnic n'és el responsable. No pots parlar d'actuacions personals. Pots perdre, però cal competir, i durant el primer temps no sempre s'ha fet. Sento que n'hi devem una a l'afició". Aguirre va voler deixar clar que "contra el Barça pocs equips poden aspirar a guanyar el partit" i va insistir que un joc més agressiu potser hauria provocat que el Barça els "volgués fer 12 gols". Segons l'entrenador nascut a Ciutat de Mèxic, "a la segona part, amb els canvis i un canvi d'actitud, s'ha millorat la imatge".

L'entrenador de l'Espanyol va demanar als seus homes "recuperar les sensacions d'abans d'aquest partit abans de la pròxima jornada". "No hem tingut sort en jugar contra el Barça just quan estàvem alçant el cap. Contra el Barça les apostes les teníem 34 a 1 en contra, és molt difícil puntuar aquí. La nostra Lliga és buscar uns 8 o 10 clubs amb els quals poder competir, i cal acceptar que tenim quatre clubs a Primera contra els quals no podem fer-ho", afirmava Aguirre. L'entrenador de l'Espanyol va lloar la feina de Baena, de qui va explicar que havia apostat per ell perquè els dóna seguretat defensiva. "Té molta energia, vigor. Ho ha fet bé, jugant amb entusiasme. M'he decidit per ell malgrat que no és fàcil per al Raúl jugar en aquesta posició", afegia. Sobre els rivals, Aguirre va comentar que "és un plaer treballar a la mateixa lliga que homes com Messi i Iniesta, uns jugadors fantàstics".

L'entrenador també va admetre: "La situació econòmica del club és complicada, així que si arriba algun reforç serà una cosa extraordinària. De moment estic satisfet amb el fons d'armari que tinc a la plantilla. Jo sempre treballo fins al final amb les institucions amb les quals em comprometo, i ho faré amb l'Espanyol".

stats