Espanyol
Esports 31/08/2013

Aguirre: "No ens podem fiar del Betis. Que no hagi puntuat és enganyós"

L'entrenador ha insistit que caldria fitxar algun davanter, però reconeix que és complicat per la situació econòmica del club

Efe
2 min
Javier Aguirre, entrenador de l'Espanyol, durant la roda de premsa

Cornellà de LlobregatL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha afirmat de cara al partit d'aquest diumenge que "no ens podem fiar ni un pèl del Betis", ja que el fet que encara no hagi puntuat "és totalment enganyós, perquè en els dos partits va tenir opcions i controlava el joc, encara que fallessin ocasions".

El mexicà ha destacat el nivell del rival andalús: "Tenen una gran qualitat i el mateix estil de treball des de fa quatre anys. A més, estan a Europa i s'han reforçat bé. Els agrada tenir la pilota i la treuen bé des del darrere. Cal estar atents als seves individualitats".

El tècnic ha apuntat que l'ara bètic Joan Verdú, ex de l'Espanyol, és un dels seus perills més grans. "Hem de vigilar la connexió que Verdú te amb els davanters. És un jugador que dóna un altre ritme als partits. Hem d'acorralar-lo, que estigui incòmode i no tingui visió de joc. Si li deixes un metre, pot donar una passada de gol", ha dit.

La intensitat és clau per a Aguirre, el seu segell personal des que va arribar a la banqueta de l'entitat catalana. "Si ens allunyen del nostre joc, ho passarem malament. Cal sortir a totes des del primer minut perquè si no podem patir moltíssim", ha comentat el preparador blanc-i-blau.

D'altra banda, ha valorat la marxa de Mubarak Wakaso (Rubin Kazan): "Vaig demanar a la directiva que no se n'anés, però els 11,5 milions van bé a les arques del club. Intentarem que l'equip no se'n ressenti. Encara espero un últim fitxatge, un davanter centre".

En aquest sentit, Aguirre ha insistit que el fitxatge del '9' és complex. "Busquem al costat de la direcció esportiva un futbolista que quedi lliure, que vagi bé en el joc aeri i que sigui sòlid. Tenim una llista de diversos noms, però no hi ha diners", ha subratllat. El termini de fitxatges acaba dilluns que ve.

Finalment, l'entrenador ha analitzat l'arribada d'Álex Fernández, l'última incorporació de l'Espanyol: "És un complement, una aposta de la direcció esportiva, sense experiència a primera. És un jugador barat i jove, ve de segona, com Lanzarote, David López o Abraham, i arriba amb moltes ganes".

stats