Publicitat
Publicitat

VALLPARADÍS

Aficionats o entrenadors

La diferència entre els aficionats i els entrenadors és que els primers es fixen en el jugador que porta la pilota, i els segons, en els altres nou que es mouen per la pista de bàsquet. Són els moviments d'aquests els que condicionen el joc i determinen l'èxit o el fracàs dels equips.

Dins de l'atípic hàbitat dels tècnics n'hi ha que viuen més obsessionats amb els moviments ofensius dels quatre atacants que acompanyen el jugador que porta la pilota (Phil Jackson) i n'hi ha que es preocupen més per la tasca dels cinc que defensen (Mike Brown).

Aquesta és l'explicació de per què Pau Gasol ha passat de ser un jugador clau per als Lakers, que amb ell han guanyat dos anells, a convertir-se en transferible. Passi el que passi no serà una situació senzilla de gestionar per al jugador, que haurà de seguir-se entrenant amb els seus companys al Toyota Sports Center d'El Segundo, el recinte en què s'exerciten els Lakers. Mentre ho fa, els periodistes de Los Angeles seguiran resumint en 140 caràcters les seves càbales a pocs metres, en una sala annexa sense visió directa a la pista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF