Esports 28/11/2012

Aferrats a l'efecte d'un canvi de tècnic per seguir vius a la Copa

N.a.
2 min

Diu la dita futbolística que un nou entrenador assegura una victòria. La màxima no està científicament provada, però a l'Espanyol li agradaria que es complís per remuntar contra el Sevilla i guanyar-se un lloc en els vuitens de final de la Copa del Rei. El 3-1 en contra de l'anada al Sánchez Pizjuán complica molt la gesta aquesta nit a Cornellà-El Prat (21.30 hores, Canal+ Liga / GolT), però l'espanyolisme somia aixecar el vol i començar a pair amb un cop d'autoritat (i un punt d'èpica) l'adéu de Mauricio Pochettino.

Sense haver resolt qui el substituirà a la banqueta del primer equip aquesta nit (si Javier Aguirre o Marcelino), ahir l'Espanyol va entrenar-se a Sant Adrià sota les ordres del tècnic del filial, Raúl Longhi, que serà qui dirigirà l'equip avui. Longhi va citar els jugadors a les 10.30 hores a Cornellà-El Prat per fer una última sessió a porta tancada abans de rebre el Sevilla. Després d'exercitar-se, la plantilla anirà a dinar i es concentrarà fins a l'hora del partit. Serà després de l'entrenament quan es coneixerà la llista de convocats.

Qui no hi serà segur és Sergio García, que encara ha de complir tres partits més de sanció pel seu "pocavergonya" a Del Cerro Grande. Tampoc podrà jugar per sanció Galán, que va ser expulsat a Sevilla. Sí que s'espera que pugui estar a disposició del tècnic Simao, que no va poder entrenar-se amb normalitat per culpa d'una bursitis al genoll esquerre.

El Sevilla arriba a Barcelona amb una ratxa molt negativa fora de casa, ja que acumula quatre derrotes seguides: a Madrid contra l'Atlètic (4-0), Bilbao (2-1), Saragossa (2-1) i Vigo (2-0). Que dos dels quatre resultats classifiquin l'Espanyol obre el camí a l'esperança. És possible.

stats