En breu
Esports 24/12/2011

Actualitat

Natalia Arroyo
2 min
Actualitat

Després de tancar la classificació per a vuitens de final de la Copa del Rei amb una golejada contra l'Hospitalet, la plantilla del primer equip tindrà una setmana de vacances i no tornarà a entrenar-se fins al 29 de desembre a les 19 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. A aquesta primera sessió després de Nadal hi ha citats tots els futbolistes del primer equip excepte Dani Alves i Leo Messi, que tenen permís especial perquè allarguin les vacances. El brasiler no ha de tornar fins al 31 de desembre, mentre que l'argentí podrà descansar fins al 2 de gener. Sí que hauran d'incorporar-se el dia 29 els altres estrangers que van començar les vacances dilluns, Mascherano, Alexis, Keita, Abidal, Adriano i Maxwell.

En un acte promocional de presentació de les seves noves botes, Cesc Fàbregas va demanar al 2012 "que Guardiola renovi". El d'Arenys considera que el tècnic del Barça és el principal responsable dels èxits de l'equip, "qui fa funcionar tota la maquinària del Barça", i reconeix que en els mesos que fa que forma part de la plantilla ha après "una barbaritat". "No m'havia trobat mai amb algú tan expressiu com el mister ", explica Cesc, que compara la dinàmica de treball com a blaugrana i com a jugador gunner . "A l'Arsenal em movia per on volia i defensava al meu aire, però aquí tot és disciplina. Tant és qui siguis, que Guardiola et demana sempre el màxim i no hi ha equip petit". Fàbregas creu que "és important per al club i el barcelonisme que l'entrenador es quedi com més anys millor", tot i que va deixar clar que no sap quina és la intenció de futur de Pep Guardiola. Només va confessar que el veu "motivat".

Ahir també es va saber que el derbi contra l'Espanyol serà diumenge 8 de gener a les 21.30 hores. El partit a Cornellà-El Prat tancarà una 18a jornada en què el Reial Madrid rep el Granada al Santiago Bernabéu el dissabte 7 a les 20 h. També van donar-se a conèixer ahir els horaris de la 19a jornada: el Barça tornarà a ser l'últim a jugar, a casa contra el Betis, el diumenge a les 21.30 h.

El Barça va rebre ahir un dels elogis que no rep gairebé mai: les paraules d'admiració d'un jugador del Reial Madrid. Va ser Kaká, en una entrevista concedida al seu país, a la cadena BandSports, que va reconèixer que el Barça "és el millor equip" contra el qual s'ha enfrontat mai. "Són un equip rodó, fa molt de temps que juguen junts i Messi té la confiança al màxim". Però tot i que els blaugranes estan un nivell per sobre de la resta, va matisar: "No són invencibles, i a la final de la Copa del Rei a l'abril ja els vam guanyar".

stats