En breu
Esports 01/10/2011

Actualitat blaugrana

Marcel Sanromà
2 min
Actualitat blaugrana

L'expresident creu que Pla no va sol

L'expresident del Barça, Joan Laporta, va assegurar ahir en una entrevista a Catalunya Ràdio que hi ha una relació "evident" entre el soci Vicenç Pla i l'actual directiva. Pla és el soci que demana que Laporta i set exdirectius més avalin les pèrdues de 23,2 milions d'euros de l'exercici 2002/03. Pla va retirar aquest dijous la petició d'execució dels avals. "Sé que [Vicenç Pla] no va sol i confio amb la justícia. S'aclarirà perfectament que no havíem d'avalar", va dir Laporta. I va afegir: "Estic dolgut que no hi hagi un xic d'agraïment per haver construït el millor Barça de la història". L'expresident blaugrana també va agrair "infinitament" a Guardiola que hagi intercedit en el conflicte, donant-li suport en roda de premsa. Laporta considera que les paraules del tècnic "han fet reaccionar" tant a Vicenç Pla com a "l'actual junta" i ha obert la porta a conversar amb Sandro Rosell per acabar amb les diferències que els separen. Respecte a l'afirmació de Guardiola que "les dues juntes s'assemblen més del que es pensen", Laporta va dir que "potser" tenen en comú "voler el millor per al Barça".

Toni Freixa nega les acusacions

El portaveu de la junta directiva del Barça, Toni Freixa, va respondre Joan Laporta afirmant que, a pesar del que digui l'expresident, "ningú té un conflicte personal o està barallat amb ell". Freixa ho va assegurar en el programa de Josep Cuní de 8TV, en què va reiterar que: "L'assemblea és un òrgan sobirà i no es poden negociar les seves decisions".

Andrés Iniesta s'entrena amb el grup

El manxec va lesionar-se el 13 de setembre en el partit de Lliga de Campions contra el Milan al Camp Nou. Les previsions parlaven d'un mes de baixa i ahir, en l'equador de la recuperació, va començar a exercitar-se amb els seus companys una estona. Durant la sessió d'entrenament que va fer Iniesta amb els 17 jugadors disponibles del primer equip, també va treballar Isaac Cuenca, que podria tornar a entrar en els plans de Guardiola per a la convocatòria contra l'Sporting de Gijón.

Del Bosque crida nou blaugranes

El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, va anunciar ahir la llista de convocats per als dos partits de classificació per a l'Eurocopa, i la principal novetat és el retorn de Piqué i Puyol, absents en l'última convocatòria per lesió. La resta de blaugranes són Valdés, Busquets, Thiago, Xavi, Cesc, Villa i Pedro.

stats