Acrobàcies al cel de Menorca

Els Red Arrows han sobrevolat l'illa per fer les delícies dels centenars de menorquins que no s'han volgut perdre l'espectacle

El grup acrobàtic britànic Red  Arrows  ha sobrevolat aquest dimarts Menorca amb un espectacle amb motiu de la commemoració del centenari de la  Royal   Air  Force, desafiant la pluja, que ha estat la principal protagonista de la jornada.

Pocs minuts abans e començar l'exhibició s'ha temut per la suspensió a causa de les intenses precipitacions, però finalment els responsables han decidir mantenir l'espectacle.

L'exhibició ha començat a les 13.30 h a la costa d'en Caragol, al terme municipal de Sant Lluís, i els primers minuts de l'esdeveniment han transcorregut sobre el port de Maó. 

Els Red   Arrows  han duit a terme una vintena d'exercicis, dividits en dues parts, i han fet les delícies dels centenars de menorquins que no s'han volgut perdre l'esdeveniment. L'exhibició ha finalitzat amb el número 100 marcat en el cel mitjançant fum procedent dels aparells. Amb aquesta col·laboració, la Fundació de Foment de Turisme Menorca i la representació consular britànica pretenen escenificar els vincles existents entre l'illa i el Regne Unit.

La primera vegada que l'esquadró format per 9  Hawks  va visitar Menorca va ser el 2011, amb motiu dels 300 anys de la construcció de l'hospital Illa del Rei, un dels valors arquitectònics més rellevants del segle de dominació britànica. El 2012 varen tornar per celebrar els tres segles de l'arribada del governador  Richard   Kane  a  l'illa , i finalment el 2014 per commemorar els 10 anys de trajectòria de la Fundació Hospital Illa del Rei.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF