Esports 29/09/2019

L'Atlètic Balears sentencia el Coruxo en 45 minuts i recupera el lideratge

Els de Menix Mandiola han vençut per dos gols a zero el conjunt gallec

Imatge del partit de l'ATB contra el Coruxo

PalmaL'Atlètic Balears torna a encapçalar la classificació de Segona Divisió B. El retorn a l'Estadi Balear, l'estat de forma de Tony Gabarre i la solidesa defensiva del conjunt de Manix Mandiola han permès al conjunt blanc-i-blau vèncer per dos gols a zero el Coruxo i situar-se líder en solitari.

El partit ha començat molt igualat fins al minut 16, quan Pedro Ortiz ha finalitzat una gran jugada col·lectiva. Després del gol, l'ATB ha aconseguit mantenir el control del duel i el Coruxo no ha aconseguit crear-li grans ocasions de perill. Deu minuts després de la primera diana, el pitxitxi de l'equip, Tony Gabarre, ha marcat el 2-0. Amb aquest gol el davanter blanc-i-blau suma tres partits consecutius anotant i es converteix en la peça clau de l'atac de l'equip que dirigeix Manix Mandiola.

Durant la segona part, el conjunt gallec ha intentat retallar la distància del marcador, però la seguretat defensiva i la lluita del conjunt de Mandiola no ho han permès. L'àrbitre ha assenyalat el final del partit amb el mateix resultat que al descans, 2-0, i amb aquesta victòria l'ATB se situa líder en solitari del grup III de la Segona Divisió B.