Esports 24/02/2019

L'ATB és més líder que mai després de guanyar el Barça B per 1-0

La victòria deixa els homes de Manix Mandiola amb tres punts d'avantatge sobre el Vila-real B mentre que l'Eivissa no passa de l'empat a zero al camp d'El Ejido

Imatge del camp de Son Malferit aquest diumenge

PalmaL'empat del Vila-real B aquest dissabte l'obligava a sumar almenys un punt per mantenir el lideratge, però amb la victòria l'Atlètic Balears ara és més líder que mai.

En el minut 3 de partit, l'ATB ha tingut la primera ocasió clara de gol. Seria el preludi d'una gran actuació del porter Barça B per evitar la golejada. La primera arribada del rival ha estat una rematada de cap de Guillem a les mans de Carl. Els homes de Manix Mandiola han estat superiors i han generat perill en gairebé cada atac, en un partit en què el Barça mai no s'ha trobat còmode a Son Malferit.

En el minut 23 de la primera part, Marcos ha tingut una bona ocasió des del punt de penal, però deté Ezkeita. En el minut 26, Villarrasa ha llançat alt des de fora de l'àrea.

En el minut 32 de partit arribava la bogeria blanc-i-blava. Bona jugada entre Canario i Kike, el de Salamanca posa la pilota des de la dreta, Adri la deixa passar i Marcos remata a la xarxa. 1-0. Cinquè gol de davanter de Pollença, que queda a un punt de Nuha com a segon màxim golejador de l'equip.

L'Atlètic Balears mereixia sentenciar el partit a la primera part. Ha estat ambiciós i ha atacat durant tot el partit el Barça.

A la segona meitat, el Barça B ha intentat estirar-se per cercar l'empat, però ha generat poc perill. Els locals mantenien l'ordre defensiu i en cap moment han renunciat a rematar el partit. Samuel i Canario han fet moltes jugades de mèrit. Adri s'ha mostrat molt participatiu amb Marcos, tots dos lluitadors.

En el minut 51, el Barça ha tingut una bona oportunitat. Jugada de Wagué en el lateral dret que recorre tot el camp i el seu centre el remata Abel Ruix. En el minut 56, Collado xuta fluix a les mans de Carl.

Al final, victòria, la dotzena de la temporada a casa, cosa que deixa l'equip en líder. Ara la diferència és de tres punts amb el Vila-real i per defensar el cim de la lliga s'haurà d'enfrontar a l'Olot i l'Ontiyent en dos desplaçaments consecutius.

Atlètic Balears: 1. Carl, 2. Kike López, 3. José Peris, 4. Vallori, 5. Álvaro Vega, 6.

Alberto Villapalos, 7. Canario (min 78; 17. Hugo), 8. Marcos de la Espada (min 87; 18. Nuha), 9.

Adri (min 74; 14. Rovirola), 10. Fullana i 11. Samuel Shashoua.

F.C. Barcelona B: 1. Ezkieta, 2. Wagué (min 65; 17. Kike Saveiro), 3. Araujo, 4. Cuenca, 5.

Villarrasa, 6. Busquets (min 87; 16. McGuane), 7. Guillem, 8. Monchu, 9. Abel Ruiz (min 74; 18.

Mujica), 10. Collado i 11. Mervc.

Eivissa suma un punt a El Ejido (0-0)

L'Eivissa del grup IV només ha pogut empatar en terres murcianes i suma un punt que no serveix per pujar posicions a la classificació. Els homes d'Andrés Palop ho han intentat, però aquest empat deixa l'Eivissa a vuit punts del play-off d'ascens.