Economia 14/11/2020

Comerciants del centre de Palma repartiran bonificacions perquè els clients aparquin gratuïtament

Propietaris de locals de la Rambla, la plaça del Mercat i els carrers Unió i Sant Nicolau presenten una campanya per impulsar les vendes a la zona

Ara Balears
1 min
Un carrer comercial de Palma

PalmaEls comerciants de l'associació Palma Viva, que agrupa petits comerços del centre de Ciutat, han presentat aquest dissabte una campanya per impulsar les vendes a la zona. L'entitat preveu repartir bonificacions perquè els clients aparquin gratuïtament i l'artista Albert Pinya ha dissenyat una bossa específica per als qui comprin als locals amb el lema "Endavant, petit comerç!", segons ha informat l'entitat en un comunicat.

La presentació s'ha fet a la plaça del Mercat, on el president de l'entitat, Pep Lluís Iglesias, ha explicat que la intenció de la iniciativa és potenciar les compres en el petit comerç del centre davant la "dramàtica" situació causada per la pandèmia. L'associació agrupa propietaris de petits establiments ubicats a la Rambla, la plaça del Mercat i els carrers Unió i Sant Nicolau.

Les vendes en els petits i mitjans comerços de Palma han caigut un 75% i molts han hagut de tancar, segons dades de Pimeco. Els comerciants del centre han presentat un vídeo protagonitzat per ells mateixos i que han titulat 'Som el batec del cor de Palma'. La campanya té el suport de la Cambra de Comerç de Mallorca i Pimeco.

stats