El preu del lloguer dels pisos grans a les Balears puja més d'un 20% en un any

És la comunitat amb la tercera pujada més alta de l'Estat, segons el portal immobiliari pisos.com 

El preu mitjà del lloguer d'un pis amb una superfície d'uns 176 metres quadrats va registrar al juny a les Balears una renda de 1.339 euros mensuals i una pujada interanual del 20,74% respecte del juny del 2018. Amb aquesta xifra, Balears és la comunitat amb la tercera pujada més alta de l'Estat, segons el portal immobiliari pisos.com. 

En el darrer semestre de l'any, el preu del lloguer de pisos a les Illes va suposar un increment del 8,51%, mentre que trimestralment va créixer un 4,86%, tal com reflecteix l'informe publicat aquest dilluns per aquest portal. 

Amb una mitjana de pisos amb una superfície mitjana de 176 metres quadrats, Balears és una de les comunitats amb els habitatges més grans i al juny va ser la segona autonomia amb la mensualitat més cara, només per darrere de Madrid, amb una mitjana de 1.671 euros al mes.

A més, va ocupar la quarta posició entre les províncies amb el tipus de lloguer més alt. La capital balear és la quarta més cara de l'Estat amb una renda mitjana de 1.357 euros per a un habitatge amb una superfície mitjana de 121 metres quadrats. 

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF