Publicitat
Publicitat

El propietari de La Bruixa d'Or trasllada la seu social i fiscal fora de Catalunya

Xavier Gabriel assegura que s'emportarà l'administració de loteria a Madrid, Navarra o València

La Bruixa d'Or marxa de Catalunya. El propietari de la famosa administració de loteria de Sort, Xavier Gabriel, ha explicat aquest dimarts al programa 'Espejo público' d'Antena 3 que traslladarà la seu social i fiscal del seu negoci fora de Catalunya. L'empresari admet que encara no ha decidit a quina ciutat s'emportarà la seu, però està estudiant fer-ho a Madrid, Navarra o València.

Gabriel ha denunciat una campanya de difamació a l'administració de loteria i ha defensat que sempre ha respectat el posicionament dels altres, sense entrar en política. Segons l'empresari, això ha fet que finalment "exploti" i busqui "posar ordre a aquesta situació". "Vull que quedi clar que mai m'he posat amb els que no pensen com jo", ha dit Gabriel.

El propietari de La Bruixa d'Or ha volgut deixar clar que "estima Catalunya i se sent espanyol" i ha recordat que fa anys que ho diu públicament. "Totes quatre generacions tenim tots vuit cognoms catalans", ha defensat Gabriel. Tot i així, l'empresari ha dit que no tornarà a fer cap inversió al Pallars Sobirà, la seva comarca, perquè n'hi han "marxat les ganes".

En aquest sentit, Gabriel ha dit que només va "en contra del 40%" del seu poble i que ha treballat com el que més per Sort. Així doncs, els ha recordat que molts d'ells viuen del seu negoci, no només a través de la loteria sinó de la publicitat i promoció que, considera, ha fet del municipi lleidatà. "Seguiré repartint premis i sent la primera administració de loteria d'Espanya", ha sentenciat l'empresari català.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF