25 productors de Menorca reforcen la seva formació per millorar la comercialització

El programa pretén que els assistents coneguin els principals conceptes i eines per a l'enfortiment dels seus negocis, com la comercialització, el màrqueting i la comunicació digital

El consultor empresarial Oriol Cesena dirigirà el programa formatiu que avui s'ha presentat al Consell Insular de Menorca amb l'objectiu de millorar la competitivitat i professionalitat del teixit agroalimentari de l'illa. Un total de 25 productors s'han inscrit en aquesta iniciativa que es durà a terme aquest mes d'octubre i el de novembre al Centre de Convencions del Mercadal en sis seminaris. El programa exposa que els assistents coneguin els principals conceptes i eines per a l'enfortiment dels seus negocis. En aquest sentit, el contingut s'organitza entorn del comercialització, el màrqueting i la comunicació digital.

El conseller insular d'Ocupació i Projecció Econòmica, Miquel Company, ha recordat que "una de les assignatures pendents dels productors locals és la millora de la comercialització i l'enfocament cap al consumidor, motiu pel qual des de la nostra Conselleria volem contribuir reforçant aquests aspectes". A més, Company també s'ha mostrat satisfet pel grau d'acceptació dels seminaris, ja que "s'han ocupat totes les places disponibles i, si el resultat final és positiu, es podria dur a terme una segona edició durant el primer trimestre de l'any que ve", ha remarcat el conseller.

El primer bloc dels seminaris vol posar en valor la importància del màrqueting i com pot contribuir a augmentar el valor de les petites empreses i els negocis. El segon bloc se centrarà en les eines de venda i servei comercial. Finalment, el tercer bloc emfatitzarà l'ús de les eines digitals gratuïtes que existeixen per promocionar negocis a internet. Els tallers formatius finalitzaran amb l'elaboració d'un pla de màrqueting per part dels assistents.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF