Economia 08/08/2019

La Platja de Palma instal·la un caixer de criptomoneda

La iniciativa és possible gràcies a un acord de col·laboració signat entre l'entitat Palma Beach i l'empresa CriptoArea

Ara Balears
1 min
La Platja de Palma instal·la un caixer de criptomoneda

PalmaLa Platja de Palma disposa d'un caixer de criptomoneda gràcies a un acord de col·laboració signat entre l'entitat Palma Beach i l'empresa CriptoArea. Tot i que la presentació d'aquest nou caixer està prevista per a aquest divendres, des de Palma Beach s'ha destacat la posada en marxa d'aquesta tecnologia de manera pionera a Espanya.

"A través d'aquest acord, Palma Beach introdueix la criptomoneda com a nova forma de pagament i fa de Palma la primera destinació turística a tot l'Estat que adopta aquest modern sistema", destaquen des de l'entitat en una nota de premsa.

Durant la presentació, els mitjans de comunicació assistents, a més de conèixer al detall totes les novetats que suposa introduir aquesta forma de pagament a la zona, podran veure 'in situ' l'execució d'una venda a través de criptomoneda.

"També podran utilitzar el caixer de criptomoneda més modern del món i el primer que s'instal·la d'aquestes característiques a Espanya que, cal destacar, ja està operatiu. Actualment només hi ha caixers similars a Dubai", indiquen des de Palma Beach.

stats