Economia 26/11/2020

'The Sun' situa Palma entre les 21 millors ciutats del món per fer turisme de cap de setmana

Juntament amb Madrid, és l'única ciutat de l'Estat que surt a la guia de recomanacions per viatjar el 2021

Ara Balears
2 min
La Seu de Palma. / ARA BALEARS

PalmaEl diari britànic The Sun situa Palma entre les 21 millors ciutats del món per fer turisme de cap de setmana, segons una guia de recomanacions per viatjar el 2021 que ha publicat el mitjà. Juntament amb Madrid, és l'única ciutat de l'Estat de la llista. "Ofereix una elegància cosmopolita a pocs minuts caminant de la platja" i els carrers "estan preparats per explorar la primavera i la tardor sense multituds", segons es pot llegir al text dedicat a Palma.

The Sun destaca la Seu i el museu d'Es Baluard, i també afirma que hi ha un miler de restaurants per gaudir de les especialitats locals, com ara la porcella rostida i el tumbet. El diari també cita l'hotel boutique de quatre estrelles Brondo Architect, que es troba en un palau del segle XVII restaurat amb un "toc industrial modern". La guia recomana altres ciutats, com ara Atenes, Venècia i Nova York.

El text que The Sun ha dedicat a Palma

La regidora de Turisme, Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma, Elena Navarro, ha destacat en una nota de premsa que aquests articles valoren Palma com una destinació urbana i generen un impacte "molt positiu". També ha atribuït la informació publicada a la feina que fa la Fundació Turisme Palma 365 al mercat britànic en matèria de comunicació i relacions públiques amb l'objectiu de posicionar Palma com a destinació urbana durant tots els mesos de l'any.

stats