Economia 31/05/2021

Nou augment del preu del lloguer a les Balears

El mercat immobiliari es recupera lentament

ARA Balears
1 min
Un cartell d'un habitatge que es lloga a Palma

PalmaEl preu del lloguer a les Illes Balears ha augmentat un 1,3% el maig en relació amb les xifres recollides el mes passat. Segons les dades del portal immobiliari Idealista, actualment el preu mitjà del metre quadrat d'un habitatge de lloguer a l'Arxipèlag és d'11,6 euros. Aquest augment ve acompanyat de la reactivació econòmica i social de la Comunitat Autònoma que veu com a poc a poc va recuperant certa normalitat.

Tot i l'increment progressiu registrat els darrers mesos, la situació interanual del preu del lloguer a les Illes Balears és completament diferent. Idealista ha informat que en comparació amb l'any passat, s'ha registrat un descens del 15,6%. L'Arxipèlag és la Comunitat Autònoma de l'Estat que registra un major descens en la comparació interanual, per davant de Catalunya (-12,4%) i Madrid (-10,7%).

Palma ha registrat també un gran descens en el preu dels habitatges de lloguer en comparació amb les xifres que els propietaris demanaven el mes de maig de l'any passat. Segons el portal immobiliari el preu mitjà actual del metre quadrat d'aquests habitatges és de 10,9 euros, un 11,6% menys que l'any passat.

stats