Cau un 1,4% el nombre de persones que utilitzaren l'autobús a Palma el novembre

En canvi, els usuaris del metro augmenten un 1,1% 

El nombre de persones que utilitzen l'autobús de Palma caigué un 1,4% el novembre del 2019 en relació amb el mateix mes de l'any passat, segons l'Estadística de Transport de Viatgers de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) que s'ha publicat aquest dimarts. Tot i aquest descens, l'informe posa de manifest que durant aquest darrer any el transport urbà de Palma ha acumulat un augment del 3%.

Aquestes dades contrasten amb les xifres que deixen els usuaris del metro. El mes de novembre del 2019 els viatgers que utilitzarne aquest mitjà de transport augmentaren un 1,1% respecte del mateix mes del 2018. Així, el metro de Palma transportà 117.000 persones. Durant el darrer any el metro ha acumulat un augment d'un 25%.

En l'àmbit estatal, el transport urbà l'han utilitzat durant el mes de novembre més de 275 milions de persones, una xifra que suposa un augment d'un 2,1% respecte del mateix mes del 2018. Les zones on més ha pujat el nombre de persones que viatgen amb autobús han estat les Canàries, Aragó i Astúries. El transport de metro també ha augmentat un 3,3%.

 

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF