Economia 23/12/2020

Manacor dona feina a 56 persones a través del SOIB Reactiva

El programa ofereix contractes de quatre mesos de durada per a persones desocupades a causa de la pandèmia

Ara Balears
1 min
Pla de xoc per combatre un atur disparat que encara creixerà més

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha contractat 56 persones mitjançant el programa de contractació pública SOIB Reactiva, adreçat a ajuntaments i consells insulars. Els treballadors són persones desocupades a causa de la pandèmia, joves menors de trenta anys a l'atur i persones que no treballen des de fa temps. Els contractes tenen una durada de quatre mesos i, una vegada finalitzada aquesta primera tanda, en començarà una altra de 53 persones més.

El programa s'estructura en tres línies en funció del col·lectiu al qual va adreçat: la línia 1 va dirigida a joves menors de trenta anys a l'atur; la línia 2, a persones desocupades de trenta anys o més, aturades de llarga durada, i la línia 3, a persones aturades de trenta anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica derivada de la pandèmia.

Totes les persones s'hi incorporaran dilluns, 28 de desembre, i entre les activitats que desenvoluparan es troben el manteniment i conservació de les escoles públiques, tenir cura de les instal·lacions esportives, voravies i infraestructures municipals o suport pedagògic als tallers del Museu d'Història. El programa té un pressupost total d'1.026.142 euros.

stats