Economia 28/06/2021

Els lloguers turístics a la primera línia de mar superen els 2.000 euros per setmana a les Illes

La previsió d'una alta ocupació per l'increment del turisme estatal té a veure amb l'alt preu, segons a societat de taxació TecniTasa

ARA Balears
1 min
Foto aèria de Cala Blanca, a Menorca, on habitatges i vials estan construïts sobre cinc coves.

PalmaEls lloguers turístics de les Balears ubicats a la primera línia de mar superen els 2.000 euros a la setmana, segons ha informat Europa Press a través de la societat de taxació TecniTasa. La previsió d'una alta ocupació per l'increment del turisme estatal té a veure amb l'alt preu, segons l'entitat, i ha assenyalat que s'ha avançat el període de reserves més de costum.

Les Balears són una de les destinacions més exclusives, amb lloguers que "estan a l'abast de pocs". Al port d'Eivissa un pis de 100 metres quadrats té un preu de 2.400 euros a la setmana, una xifra que suposa un increment d'entre un 5 i un 10% respecte de l'any passat.

A sa Ràpita, el preu per un pis similar és de 2.150 euros, amb una pujada de 6%. A la urbanització de Punta Prima, a Menorca, es lloguen cases de 200 metres quadrats per 2.400 euros a la setmana. Mentre que a Mallorca i Eivissa el preu ha pujat respecte del 2020, a Menorca ha caigut lleugerament. No debades, els lloguers no baixen dels 2.000 euros, ha destacat la societat taxadora.

TecniTasa considera que les xifres evidencien una recuperació del mercat del lloguer a la platja a causa de la campanya de vacunació i la desaparició de les restriccions a la mobilitat contra el coronavirus.

stats