La important presència de cuiners de renom fa créixer la fira Arrels 2018 a Menorca

La segona edició del certamen gastronòmic reunirà xefs estatals i internacionals com el guanyador de cinc estrelles Michelin Paco Pérez

El departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca continua ultimant els detalls de la segona edició de la fira Arrels, que tindrà lloc els dies 14 i 15 d'abril al recinte firal de Maó. Un dels principals atractius d'aquesta fira són les demostracions de cuina a càrrec de reconeguts xefs de prestigi i que han obtingut rellevants reconeixements. Un d'ells és el català Paco Pérez qui, amb cinc estrelles Michelin, encapçala el llistat de participants. 

El mallorquí Andreu Genestra, guanyador d'una estrella Michelin i propietari d'un restaurant a Capdepera, també hi divulgarà els seus coneixements gastronòmics. Completen el cartell de la fira Begoña Rodrigo, Adelf Morales, Emili Samper, Albert Mendiola i Maria José San Román, tots referents de la cuina d'àmbit estatal i internacional. Pel que fa a la representació menorquina, Victor Lidón, Miquel Sánchez, Felip Llofriu i Joan Puigpelat se sumaran a la festa de la fira Arrels i en configuraran l'aula de cuina sota el títol 'Nova Cuina Menorquina'.

Les demostracions tindran com a requisit l'ús de productes autòctons. La seva durada estimada és de 45 minuts. Són gratuïtes per a tots els assistents i el repte és aprendre-hi noves tècniques i receptes. La Fira Arrels disposarà d'una aula de tast on es podran degustar diverses especialitats, així com una aula infantil per entretenir els més petits amb tallers de cuina. Per cert, l'organització i el Consell han convidat Lanzarote aprofitant la coincidència del 25è aniversari de la Reserva de la Biosfera a ambdues illes.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF