Economia 07/02/2020

Les Illes són la comunitat amb un major nombre d'emprenedors, amb una ràtio del 7%, segons Level Up

La taxa d'intenció d'obrir noves empreses a les Balears ha augmentat fins al 7,5%, per sobre de la mitjana espanyola del 6,8%

Ara Balears
1 min
Imatge-recurs_2161594064_59661966_651x366

PalmaLes Balears són el territori espanyol amb un major nombre d'emprenedors sobre el nivell d'ocupació, amb una ràtio del 7,1%, segons l'escola de negocis Level Up. Aquesta empresa apunta que "l'ecosistema emprenedor balear ja és un model a seguir per a petits empresaris" i destaca que la taxa d'intenció d'obrir noves empreses a les Illes ha augmentat fins al 7,5%, per sobre de la mitjana espanyola, que és del 6,8%.

A més, recalquen que les dades recollides per la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms apunten que les Balears són la comunitat que més nous autònoms ha aportat a Espanya al llarg de la darrera dècada, amb un total de 22.388, la qual cosa suposa un increment del 21%.

"Malgrat no ser un dels territoris històricament més potents en l'àmbit econòmic, el seu sòlid ecosistema emprenedor ha convertit les Illes en el clar exemple a seguir per a pime i emprenedors de tot Espanya", explica el fundador i CEO de Level Up, Carlos Delgado.

Curs per a empresaris

Level Up arrenca aquest divendres el curs 'Diamant en brut' a Mallorca, que continuarà aquest dissabte i pel qual ja han passat més de 1.150 persones en les jornades fetes aquest 2020 a Barcelona, València, Saragossa i Alacant. La formació té per objectiu donar als empresaris habilitats de comunicació i lideratge per aconseguir resultats a curt termini.

stats