Economia 16/08/2022

El Govern "ajorna" els bons interilles "fins que els nivells d'ocupació hotelera baixin"

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha dit que "no és lògic llançar una iniciativa d'aquest tipus amb preus hotelers elevats"

ARA Balears
1 min
Viatgers a l'aeroport de Palma.

PalmaEl Govern ha optat per "ajornar" la decisió d'augmentar el fons per als bons interilles "fins que els nivells d'ocupació hotelera baixin" a les Balears. Així ha respost aquest dimarts en roda de premsa la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, a la pregunta formulada pels mitjans de comunicació. "No és lògic llançar una iniciativa d'aquest tipus amb preus hotelers elevats", ha reiterat. A més, ha assenyalat que esperaran "a veure què passa quan acabi la temporada".

Amb tot, ha recordat que aquesta mesura "va donar un bon resultat" l'any passat, amb prop de 7.000 bons lliurats, que va suposar, entre altres qüestions, un augment de la connectivitat d'un 30% amb vaixell i amb avió, mentre que enguany s'han adquirit 2.000 bons.

"Venim de dos anys molt durs de pandèmia que han condicionat les nostres vides, l'economia i el principal sector de les Illes, per això era necessari fomentar l'activitat turística a la Comunitat", ha conclòs Garrido.

stats